Toitmisravi HAIGUSTE KORRAL PATSIENTIDELE JA NENDE LÄHEDASTELE

Lahenduse leidmine rasketel aegadel

Raske haiguse diagnoos tuleb sageli ootamatult. Haige ja lähedaste maailm pöördub korraga pea peale.

Ootamatult tuleb silmitsi seista haiguse ja võimalike raviviisidega, teha suuri ja kaugele ulatuvaid otsuseid, muuta oma harjumusi ja korraldada täielikult ümber oma igapäevaelu.

Uus olukord toob hirme ja muretsemist, rasked emotsioonid löövad kui lained üle pea. Hea, kui keegi selles olukorras ära kuulab, toetab ja julgustab. Sellistel aegadel on vaja jääda ausaks ja mõista, mis on need õiged abinõud, mis sellest raskest eluperioodist läbi tulla aitavad.

Toitmisravi veebilehelt leiate kasulikke soovitusi ja fakte, nõustamist ja läbipaistvat infot selle kohta, millised tooted ja raviviisid võivad olla abiks igal üksikjuhul, et teha õigeid otsuseid, mis viivad tervenemiseni.

Soovime teile head paranemist!